Tattoo and Piercing Shop The Old Sailor Uden .

 Ons team :

Tattoo and Piercing Shop The Old Sailor Uden .

Tattoos worden gezet door onze tattoo artiesten Gertwin en Dyon . Piercings worden gezet door Ilse . Intiempiercings op afspraak . Buiten openingstijden voor zowel tattoo en /of piercing mogelijk op afspraak .

Welkom op de site van Tattoo and Piercing Shop The Old Sailor in Uden . Een Tattoo shop met alle moderne hygienische hulpmiddelen . Wij kunnen alle Tattoo en Piercing spullen zelf steriliseren . Het Piercen word verzorgd door Ilse en het Tatoeeren word gedaan door Gertwin en Dyon . Gertwin is specialist in het old school Tatoeeren, een stijl van Tatoeeren wie het grote voordeel heeft om tijdloos te zijn . Ook zien deze Tattoo ‘s er jaren later nog goed uit maar ook in alle anderen stijlen kan Gertwin een perfecte Tattoo zetten . Dyon is van kleins af aan al met tekenen bezig en inmiddels al jaren een ervaren tatoeëerder in allerlei stijlen . Ilse kan alle Piercings zetten , snel en bijna pijnloos , een vrouwenhand is toch net even zachter . Voor tattoos kunt u bij ons met een eigen ontwerp komen of in overleg met de tatoeerders een ontwerp laten tekenen , echter een tekening wordt pas gemaakt nadat er een afspraak is gemaakt . Ook hebben wij een flinke verzameling van de mooiste tattoo boeken met prachtige tekeningen  in verschillende stijlen in onze shop . Bij het maken van een afspraak voor een tattoo vragen wij een aanbetaling van minimaal 50 euro die uiteindelijk wordt verrekend in de prijs van de tattoo als die klaar is . Indien je niet aanwezig bent op de afgesproken dag/tijd vervalt de aanbetaling . Mocht je de afspraak willen verzetten dien je dat 48 uur van te voren door te geven aan ons anders  vervalt de aanbetaling . Voor een afspraak voor het zetten van piercings gelden dezelfde regels en vragen wij een aanbetaling van 20 euro . Mocht een tattoo bijgewerkt moeten worden kunt u binnen 3 maanden terug komen dan werken wij de tattoo gratis bij .Iedere maand hebben wij een tattoo van de maand in de aanbieding en nu en dan is er een leuke actie waar je waardebonnen voor zowel tattoos als piercings kunt winnen ,  te besteden in onze shop . Houd hiervoor onze ACTIE pagina in de gaten . Op onze foto paginas kunt u het werk van onze artiesten bekijken .  Neem ook eens een kijkje op onze facebook pagina voor recent werk en leuke acties . Bij de 1000 likes hadden we 2 waardebonnen verloot , bij een volgende mijlpaal volgt er weer een leuke actie .

 Hygiëne :

Wij reinigen onze tattoo en piercing spullen met een ultrasone reiniger en steriliseren met een autoclaaf volgens de hygiëne richtlijnen van de GGD .

Vergunning

Sinds 1 juni 2007 geldt het Warenwetbesluit tatoeeren en piercen in Nederland. Dit houdt in dat iedereen die tatoeeert en piercet hygienisch moet werken en een vergunning moet hebben. Een vergunning wordt alleen verleend als de tatoeeerder, piercer, juwelier of behandelaar zich houdt aan allerlei hygieneregels. De plaatselijke GGD is degene die de vergunning verleent.De overheid adviseert u om alleen een tatoeage of piercing te laten aanbrengen bij ondernemingen die in het bezit zijn van een vergunning .

Dus voor een Tattoo of Piercing moet u echt in Uden bij The old Sailor zijn . We zitten midden in het centrum, Galerij 24a in Uden!

Er is voldoende parkeerruimte op alle parkeerplaatsen rondom het centrum op loopafstand naar onze shop voor slechts 1 eu p/u !

 

 

Openingstijden :

Op koop zondagen zijn we ook open ! Woensdag (tekendag) gesloten !the_old_ sailor_ tattoo _piercing_openingstijden

Voor verdere vragen of opmerkingen  kunt u ons eventueel hieronder u email adres en vraag of opmerking invullen dan mailen wij u zo spoedig mogelijk terug . U kunt ons sneller bereiken door te bellen naar telefoon nummer  0413 32 28 45 . U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze zaak waar de koffie klaar staat en altijd iemand aanwezig is om u te woord te staan .

Deze site is mede  mogelijk gemaakt dankzij : http://www.webdesigners-oss.nl/

2 reacties op Tattoo and Piercing Shop The Old Sailor Uden .

  1. Popeye schreef:

    Hoi Joop zou u aub uw reactie ook in het gastenboek willen plaatsen . Bedankt voor de complimenten dat waarderen we zeer , het gastenboek is speciaal voor iedereen die hun mening over ons willen geven , Wij zullen als waardering in de toekomst ook een leuke actie verloten onder degene die in ons gastenboek hebben geschreven Bvd Team The Old Sailor

  2. Joop Wiendels schreef:

    Zeer vriendelijke en vakkundige mensen, die weten hoe het behoort te zijn.
    Eenmaal hier geweest te zijn, kom je er graag terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>